'; ?> Ergens tussen droom en werkelijkheid | Anneke & Stiaan op trot!
April 25, 2011

“Het is beter om één mijl te reizen, dan duizend boeken te lezen.” - Confucius

En dan wordt alles een beetje concreet. De landen zijn gekozen. Vluchten geboekt. Hier en daar wordt al een lodge, hostel of busje vastgelegd. De nodige inentingen zijn bijna achter de rug. Onze reis komt nu akelig dichtbij.

Wat startte als een wilde droom wordt beetje bij beetje werkelijkheid. Op 25 juli vertrekken we voor 5 maanden. De wijde wereld in. Op trot.

Eerst nog een trouwfeest doorspoelen en dan is het zover. Australië is het eerste land dat we aandoen om vervolgens door te vliegen naar Nieuw-Zeeland. Vanuit Frodo’s backyard trekken we naar Bangkok om ons voor te bereiden op 3 weken Myanmar. Na Myanmar steken we over naar Nepal voor een Pikey Peak Trekking. Uiteindelijk arriveren we in Thailand voor nog een laatste doses tempels, jungles en exotische stranden.

Op deze blog zullen jullie al onze Indiana Jones-achtige avonturen, spirituele escapades en doodsaaie momenten van wachten op één of ander inheems vervoermiddel tot op de seconde kunnen volgen. Of tenminste van tijd tot tijd.

Ergens tussen Australië en Nepal zullen we jullie voorzien van reisverhalen, foto’s, tips, tricks en andere hersenspinsels van twee jonge reizigers. Zo hoeven jullie niets te missen.

Alvast één tip voor alle mensen die ook wel eens op trot willen: stel je dromen niet uit!

greet marcus op 17/06/11

Wij zullen er zijn de 9e, alvast bedankt voor de uitnodiging x

admin op 17/06/11

Super! Staat genoteerd!

Steven Van Dyck op 27/07/11

Beng Mealea in Cambodia: vergeet Indiana Jones en Tomb Raider…
Goede reis