'; ?> Bangkok Melbourne | Anneke & Stiaan op trot!
May 29, 2011

Zo blij als een kind waren we toen de boekshop om de hoek belde met de boodschap dat Bangkok Melbourne van Brecht Decaestecker binnen was. De bestelling van het boek begon stilaan de Processie van Echternach te worden. Eindelijk.

We waren er alvast van overtuigd, dit boek wordt onze handleiding in Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland. Het moet wel. Een chef-nieuws bij De Morgen die tijdens de Gentse Feesten het wel en wee vanop de Flashmarkt in fantastische schrijfsels kan gieten, heeft beslist het nodige in huis om leuke reisverslagen uit z’n pen te laten vloeien.  Brecht zal ons een allereerste inzicht geven in het reizen met een grote zak op je rug gehuld in een korte broek met bijhorend marcelleke en teensleffers. Kortom, nuttige do’s & don’ts voor aspirant-wereldreizigers.

Tips & Tricks

En ja, de verwachtingen worden probleemloos ingevuld. Dit boek leest als een trein. Heldere taal loodst je van de Thaise jungle naar de Australische bush. Onderweg krijg je de nodige tips & tricks. De lekkerste hamburgers van Nieuw-Zeeland, de meest exotische stranden met bijpassende hut in Thailand, de hoogste bruggen om met een rekker aan je voeten vanaf te springen en de beste campers met optionele roestplekken waarmee je over Great Ocean Road bolt. We dromen luidop van alles wat in dit boek staat omschreven.

Brecht, een welgemeende merci! Dit is beter dan alle Trotters en Lonely Planets tesamen.

Sus & Jéjé op 02/06/11

Stiaan,Anneke,

Als ge dat boekske van den Brecht uitgelezen hebt, willen wij dat ook wel eens doorbladeren.

Moest ge het niet meenemen, wat ik uiteraard zeer betwijfel, denk aan ons, slechts één adres, ge weet wel waar.

admin op 02/06/11

We zijn druk bezig om het zo snel mogelijk uit te lezen en de nuttige tips eruit te halen. Daarna komt het boek jullie richting uit!