'; ?> Paint it Black! | Anneke & Stiaan op trot!
October 23, 2011


Today is a great day!

En dat dankzij de All Blacks, het rugbyteam van Nieuw-Zeeland. Met een nipte overwinning kaapten ze de Web Ellis Cup voor de neuzen van Les Bleus weg. Een zalig moment waarmee we onze initiatie in de edele sport van het rugby afsluiten. Nieuw-Zeeland heeft ons alles over rugby bijgebracht. Vanaf de openingswedstrijd tegen Tonga tot de finale tegen Frankrijk. Een maand geleden zagen we in Eden Park hoe All Blacks brandhout maakten van Frankrijk. En vandaag zien we de Kiwi’s het werk afronden in de finale van de wereldbeker. Downtown Kathmandu gaan we nu de overwinning vieren met een resem Everest-pinten en een fantastische pizza bij Dolce Vita. Go All Blacks…

magda wouters op 23/10/11

Anneke en Stiaan,
Stond een beetje achter maar ben eindelijk ‘bijgelezen’. Moest er wel even voor gaan zitten maar het was de moeite! Een plezier om lezen. Wat een belevenis… Geniet er nog van en blijf ons op de hoogte houden.
x

t lea n tano op 26/10/11

Hey Anneke &Seba ,Wij (Marcella &Leon lezen onze ogen uit onze kop!!!Wat jullie allemaal durven en beleven,bangelijk!!!Nog veel plezier op jullie avontuur en een dikke knuffel en dikke kus!!! Marcella & Leon

t lea n tano op 26/10/11

Hallo Anneke &Stiaan Wat een ondernemende reis ongelooflijk zeg,als wij jullie verhalen lezen is het alsof je naar een film kijkt!!Dus Stiaan misschien een idee om over na te denken !Ook nog eens bedankt voor jullie sms op mijn verjaardag heel leuk !Jullie avontuur gaat nu berg op wij zijn natuurlijk weer nieuwsgierig voor de volgende foto s en verhalen!Anneke & Stiaan hou het veilig en nog veel klimplezier dikke knuffel &dikke kus!!xxx T lea N tano

admin op 26/10/11

@t lea n tano: Het is inderdaad een ongelooflijke reis :) Een hele ervaring die ons toch al wat veranderd heeft :)