'; ?> Het einde is nabij… | Anneke & Stiaan op trot!
December 6, 2011

De zon wordt langzaam opgeslorpt door de zee. Ik strompel ietwat ongemakkelijk uit het water nadat ik mijn voet heb gesneden aan een stuk koraal. An haar hoofd wiegt zachtjes op de tonen van haar iPod terwijl ze slaapt op het strand van Koh Chang. Onze reis is bijna voorbij. Mijn dagboek is volgekribbeld. Tijd om wat te relaxen.

Ik zeg u geen vaarwel, maar misschien tot ziens!

Mimie op 07/12/11

Wel leuk dat jullie binnenkort thuis zijn maar spijtig dat we die mooie
verhalen zullen moeten missen!!
Geniet nog maar heel goed en hier is het al flink koud!
Kusjes

Hans & Lot op 12/12/11

Wat zullen we blij zijn om jullie terug te zien, maar dit gaan we toch ook missen!! We kijken er naar uit om jullie verhalen te horen!
Groetjes Hans Lot en de kids

Sofie Lenaerts op 12/12/11

Ook wij zullen blij zijn jullie terug te zien, maar geniet nog van de laatste momenten!!!
Ps: uw petekind heeft al een pakje onder de boom voor u! Toen ik dat mocht inpakken besefte ik dat het einde inderdaad bijna nabij is :)
Dikke smakkerdsxxxx

admin op 12/12/11

@Sofie Lenaerts: Insgelijks! Ben benieuwd naar het pakje. Zondag gaan wij op pakjesjacht op Chatuchak market.

@Hans & Lot: ik zal speciaal voor jullie nog enkele reisverhalen verzinnen als we terug zijn :) Tot binnenkort tussen pot en pint!

Tino op 13/12/11

OOOOOOOOOOooooooooooh, nog een weekje en jullie ontdekkings -en verrijkingsreis is voorbij! Ook voor ons is het meereizen en de zalige reportages volgen gedaan. Toch zullen jullie ervaringen voor altijd in jullie geheugen blijven en kunnen jullie nog lang nagenieten van dit unieke gebeuren (voor weinigen gegeven by the way)! We zijn ook wel blij dat jullie terug komen en niet voor altijd wegblijven ;-) Geniet nog ontzettend van jullie laatste week en wees zeer welkom terug !!
Grtjs, Martijn en Lenny XXX

rosette op 16/12/11

zal wennen zijn terug met de twee voetjes in Belgenland,nat,nat en nog eens …….brrrrrr…nat !!

Anneke op 17/12/11

Geniet nog van jullie laatste dagen daar! Ik vond het geweldig om te lezen wat jullie allemaal hebben meegemaakt maar ik ben wel enorm blij dat jullie bijna terug komen hoor! An ik heb je hard gemist op school! Maar eerst nog heerlijk genieten daar om daarna naar het koude en natte belgie terug te komen…
profiteer er nog van!!! xxx

Margit en Leslie op 21/12/11

Die verhalen gaan we toch echt wel missen hoor!! Stiaan, ik wist écht niet dat gij zooo goed kon vertellen :-D Prachtige foto’s ook trouwens! Geniet nog van jullie last days in paradise! Tot snel!! xxx

ploempje op 23/01/12

Ow maaj god, nu pas schiet het mij terug te binnen dat jullie keilang op reis gingen! En ge zijt al terug verdekke! Eerste beeld ziet er alvast zaaaalig uit. Bon, gelukkig is het een kalm dagske op ‘t werk, ik vlieg nu dus in jullie verhalen. (En alvast bedankt om me weer op te zadelen met belachelijk veel reiskriebels…)